Dyson Kortingsactie

Black Friday sale

De Black Friday sale van Dyson is al gestart! Je ontvangt nu €100 korting op de Dyson V8 en V10. Bovendien geeft Dyson €50 korting op haar nieuwste draadloze steelstofzuigers. Het betreft hier de Dyson V12 en V15. Tot slot krijg in deze black friday deal tot wel €300 korting op de Dyson Robotstofzuiger.

November Sale

Bespaar in november €50 op Dyson V11 en V8 Snoerloze stofzuigers en krijg bovendien een gratis cadeau. Koop bijvoorbeeld de Dyson V11 Absolute Extra, de V11 Animal met €50 korting. Of de Dyson V8 met €50 korting en gratis accessoire kit.

Dyson V10 en V8 Sale Oktober

Korting van €50 in oktober op Dyson V10 en V8 Snoerloze stofzuiger. Koop bijvoorbeeld de Dyson V10 Absolute, de V10 Animal met €50 korting. Of de Dyson V8 met €50 korting en gratis accessoire kit.

Bovendien gaat de Dyson Outsize met €50 korting de deur uit. Deze steelstofzuiger wordt geleverd met een laser zuigmond om microscopisch stof mee op te zuigen!

Dyson V11 Sale September

Ontdek de Dyson V11 Snoerloze Stofzuigers nu met €50 korting en gratis extra batterij ter waarde van €150. Het gaat hier om de Dyson V11 Absolute Extra Pro, Dyson Outsize, Dyson V11 Absolute Extra. Bovendien gaat de Dyson 360 Heurist robotstofzuiger er met €200 korting uit! Deze Dyson kortingsactie was alleen in september nog geldig.

Dyson V8 Sale Augustus

De Dyson V8 is afgelopen. In de maand augustus kon je de Dyson V8 aanschaffen met €50 korting en een gratis accessoire kit ter waarde van €112! Wat de accessoire kit inhoud verschilde per model.

 • Zo komt de Dyson V8 Absolute + met 3 borstels en 5 accessoires.
 • De Dyson V8 Motorhead snoerloze stofzuiger met 1 borstel en 4 accessoires.
 • De Dyson V8 Animal komt met 2 borstels en 5 accessoires

Ook zat er een handige opbergtas bij. De Dyson V8 promotie is helaas niet meer beschikbaar in oktober 2021. Voor de huidige kortingen verwijzen we je door naar de Dyson kortingspagina.

FAQ

Veel gestelde vragen

Een elektrische dweil heeft een waterreservoir boven op de steel. Deze vul je met water met de geleverde maatbeker. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat het water een maximaal niveau bereikt in de tank.

Vervolgens zet je de stoomdweil door de stekker in het stopcontact te doen of via de aan-knop als je een draadloze stoomdweil hebt. Dan duurt het vaak maar 15 tot 30 seconden voordat de elektrische dweil warm is. Door middel van de stoomknop geef je vervolgens stoom af. Nu kun je beginnen met dweilen.

Een elektrische dweil kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, en wordt daarom geleverd met twee soorten reinigingspads. Afhankelijk van je behoefte, kun je de reinigingspads kiezen.

Microvezel doekjes: Dit is zijn de basis dweildoekjes die vaak ook wordt geleverd met steelstofzuigers met dweilfunctie of robotstofzuigers met dweilfunctie. Het zijn zachte pads die het vuil vasthouden. Deze doekjes kunnen gemakkelijk gewassen worden in de wasmachine.

Scrub doekjes: De scrub doekjes worden gebruikt om je vloer te scrubben en zijn dus gemaakt voor de grondige schoonmaak. Als de zachte reiniging met de microvezeldoekjes niet genoeg is, dan worden vaak de scrubdoekjes ingezet. Ze zijn hard voor de vloer en reinigen hardnekkige vlekken met gemak.

Dat hangt ervan af. Sommige dweilen zijn goed in het schrobben van de vloeren, maar kunnen het water op de vloer niet goed absorberen. Andere dweilen kunnen wel mooi de vloer egaal schoon krijgen, maar niet goed schrobben. Het is dus belangrijk om te weten of jij schrobwerk veel nodig hebt. Je kunt ook een elektrische dweil kopen met een ronddraaiende schrobber. Het type reinigingspad is hierbij ook van belang.

Jazeker, sommige elektrische dweilen hebben een ingebouwde zuigfunctie. Hiermee wordt stofzuigen overbodig. Dit heeft niet elke elektrische dweil, dus let hier goed op voordat jij een aankoop doet.

Laat weten wat jij ervan vindt!

   Laat een reactie achter

   Dweilstofzuiger
   Logo
   Vergelijk items
   • Steelstofzuigers (0)
   • Robotstofzuigers (0)
   • Schrobmachines (0)
   • Elektrische Dweilen (0)
   Vergelijken